Om Maria

OM MARIA

Bakom salongen Top Ti To finns Jag, Maria Huldt

Mitt intresse för att ta hand om och pyssla om människor har funnits sedan barnsben och i början av 2000-talet
bestämde jag mig för att utbilda mig.

År 2002 gick jag på utbildning på Privatskolan för hudvård och kosmetik i Stockholm. Efter avslutad utbildning  startade jag en egen salong men efter ett år blev jag gravid och valde då att lägga min salong vilande i några år. Efter mammaledigheten började jag jobba på  Trosa Stadshotell och Spa där jag fortfarande arbetar vissa dagar som hud och spaterapeut.

Eftersom jag själv haft problem med mina fötter, såsom extremt torra fötter och tjocka naglar, valde jag att utbilda mig vidare med inriktning just på medicinsk fotvård. 2011 utbildade jag mig så på Axelssons Fotvårdskola i Stockholm.

Jag vet själv hur skönt det är att få fötterna omvårdade och vill kunna erbjuda mina kunder den känslan som man får när man går hem från sin behandling – känslan finns i hela kroppen, lyxig och lätt på något sätt.

Tänk att få jobba med ett yrke där man kan få göra andra människor lyckliga och samtidigt hjälpa dem!

Jag jobbar mest med ekologiska produkter och erbjuder olika former av behandlingar. På hemsidan försöker jag presenterar de produkter jag har till försäljning, ni kan även se vilken olika behandlingar jag kan erbjuda.

Om ni undrar något är ni varmt välkomna in på salongen eller att höra av er per telefon eller e-mail.

Med Vänliga Hälsningar,

Maria Huldt, Medicinsk Fotvårds- och Hudterapeut